lauantai 2. heinäkuuta 2016

Taidekuja ja tilaustöitä(kö?)

Hei! Smalderhalderfan täällä taas!

Olen miettinyt tässä tämän vuoden alusta, että olisipa kiva mennä taidekujalle myymään omia töitä ja tehdä tilaustöitä.

Mutta en oikein tiedä miten tämä toteutetaan.
Taidekujalla pöydän vuokraus maksaa ja en oikein osaa hinnoitella siellä töitäni.
Jos tekisin tilaustöitä pyytäisin varmaan A4 kokoisesta työstä 5€ ja A5 3€.. en oikein tiedä onko se liikaa. Haluaisin myös tehdä tarroja ja pinssejä, mutta ei ole välineitä ja niiden hankkiminen maksaa varmaan hinajaa. Pystyisin tekemään A3 töitä myös.. mutta ne olisi 10€ koska isoa ja paksua paperia... toisaalta.. tietokoneella jos tekisin töitä en pysty tulostamaan niin isoja kuvia.. sitten mietin myös tuntimäärää per työ. Jos siis olisi vaikka 1€ per tunti niin sitten huolellisesti tehty työ voi maksaa jopa 35€ mutta pienemmät työt taas 4€ en tiedä miten hinnoitella. D8 Tarvitsen apua. Miten voisin saada voittoa? Paperin hinnat, värien hinnat tulostusvärien hinnat kaikki pitää ottaa huomioon..

Mutta oikeasti voisin haluta tehdä tilaustöitä.. Maksua vastaan. Koska tarvitsen rahaa. Opintoja että omaan hyvinvointiin ja vapaa ajan viettelyihin. Haluaisin rahaa lintsiä varten.. tai serenaa..
Originaali työstä paperille suoraan pyytäisin sitä A5 3€, A4 5€, A3 10€ hintoja. Jos ne ovat vain lyijykynätöitä tai line art töitä. Värillinen työ maksaa n. puolet alkuperäishinnasta lisäksi alkuperäishintaan. Onko se ihan okoo? Eli A3 kokosesta 15€, A4 8€, A5 5€ (pyöristön ylöspäin koska se on helpompi maksaa tasa euroina)

Parhaiten osaan piirtää näistä osa-alueista:
- Pokémon
- Osomatsu san
- Dragonball Z
- Attack on titan
- erinäiset eläimet ja myyttiset olennot, kuten esimerkiksi: Sudet, Lohikäärmeet, Kissat, Lepakot, Enkelit
- Undertale
- Manga/animetyyliä muistuttava oma tyyli

Mutta osaan piirtää muitakin asioita malleista ja etenkin, kun tutkin ensiksi piirustuskohteen anatomiaa. Joten periaattessa mitä vain voi tilata. Kaikkea muuta paitsi!!

- Clovneja
- Hämähäkkejä
- Gorea
- Piikkejä
- Laillisesti kiellettyjä asioita
- Itsemurha aiheisia
- tai muuta sellaista

Laittakaa yksityisviestiä joko sähköpostiin: TainaBloigu@gmail.com tai Facebookkiin, jos haluatte tukea tai auttaa minua toteuttamaan artistin alkuani.
Kiitos jo etukäteen.
Smalderhalderfan kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti